DON’T RIDE SOLO | Sam and Tanja Bejinar

Frica este o (cursă) ciudată.  Frica ne va convinge să ne păzim chiar de oamenii care vor să ne iubească. Ne face să gândim că suntem în siguranță dacă ne ținem departe de dragoste. Ori la prima vedere frica chiar dă impresia că ne protejează. Însă singurul lucru de care vrea să ne protejeze frica,…

By.

min read

A344C737-23AB-4535-ADCB-0F4706C98AA8

Frica este o (cursă) ciudată. 

Frica ne va convinge să ne păzim chiar de oamenii care vor să ne iubească. Ne face să gândim că suntem în siguranță dacă ne ținem departe de dragoste.

Ori la prima vedere frica chiar dă impresia că ne protejează.

Însă singurul lucru de care vrea să ne protejeze frica, este dragostea. Vrea să ne convingă că dragostea e Calul trojan, și frica e fortăreața. Când de fapt, e invers.

Pentru că Dumnezeu nu ne-a creat inimile ca să fie inaccesibile. El nici nu a poruncit să facem din frica noastră o fortăreață pentru inima noastră.

Într-o eră în care toți suntem conectați dar paradoxal majoritatea băltesc în propria singuratate…Hai să nu cădem de oboseală în cursa fricii de circumstanțe nefavorabile, de viitor…și nici de oameni. 

Pentru că celor ce cred în Isus, Dumnezeu nu le-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de stăpânire de sine. Stăpânire de sine chiar și în fața unei frici aparent incontrolabile.

Frica de oameni va face orice ca să te “păzească” de dragoste. Credința în Dumnezeu va face orice ca să iubească oameni.

Poate nu putem face multe pentru a schimba lucrurile la nivel global, dar ne putem conecta și fizic, ne putem ruga unii pentru alții, ne putem încuraja fără niciun motiv și  ne putem susține unul pe altul cu toată inima.

Putem să trecem de zidul fricii și să începem să propagăm dragostea lui Dumnezeu, de la un ecran la altul, din living în living, din casă în casă, de la o cafenea la alta. de pe o stradă pe alta. din oraș în oraș.

Pentru că dragostea adevărată nu neagă realitatea, o sfidează anulând frica de ea.

Don’t ride solo | Streaming everywhere

www.instagram.com/tanjabejinar

www.instagram.com/sambejinar

Studio: @cinematica 

Soundtrack:  @Chris Dima 

​www.neobisnuit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *